Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Home / Algemeen / Over ons

Over ons

De Die Financieel Beheer en Bewindvoering B.V. bestaat sinds 1999.

De wortels van ons kantoor liggen in het notariaat, waar een deel van onze medewerkers werkzaam is geweest.
Omdat er in die tijd al een duidelijke vraag bleek te bestaan naar professionele hulp bij het verzorgen van (financieel-) administratieve zaken voor particulieren en het afwikkelen van nalatenschappen, besloot Peter de Die een eigen praktijk te starten om in deze behoefte te kunnen voorzien.
Nog altijd richten wij ons op deze veelzijdige hulpvragen.
Ten aanzien van het verzorgen van (financieel-) administratieve zaken is er in de afgelopen jaren echter een kleine verschuiving opgetreden in het type werk welke wij voor cliënten verrichten, daar “het levenstestament” hierin een belangrijke rol is gaan spelen.

Kleinschaligheid

Inmiddels is ons kantoor uitgegroeid tot een bloeiende organisatie, maar onderscheidt deze zich na al die jaren nog steeds door zijn kleinschaligheid en daarmee zijn persoonlijke benadering van - en toegankelijkheid voor cliënten.
Wij zijn er trots op dat we deze kwaliteit, ondanks de groei van ons kantoor, hebben weten te behouden.
Wij streven naar directe bereikbaarheid van de medewerkers, tijd en persoonlijke aandacht voor cliënten en goede onderlinge communicatie door de lijnen binnen kantoor kort te houden.
Dat deze manier van werken in toenemende mate als prettig wordt ervaren, blijkt onder meer uit het feit dat steeds meer particulieren en charitatieve instellingen de weg naar ons kantoor weten te vinden.